Contacteer ons
Gary Lok

Telefoonnummer : 008613380350375

WhatsApp : +8613380350375

Shenzhen Hangalaxy Technology Co.,Ltd

Creeer Uw Betrouwbare Chinese Leverancier van de Vezel Optische Connectiviteit

 

De Technologieco. van Shenzhenhangalaxy, Ltd

 

  • Shenzhen Hangalaxy Technology Co.,Ltd
  • Shenzhen Hangalaxy Technology Co.,Ltd
  • Shenzhen Hangalaxy Technology Co.,Ltd
  • Shenzhen Hangalaxy Technology Co.,Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken Hangalaxy Aantal werknemers 120~150
Jaarlijkse omzet 20000000-50000000 Opgericht Jaar 2007
Export pct 60% - 70%
Inleiding

De Technologieco. van Shenzhenhangalaxy, Ltd is een professionele fabrikant van transmissiesysteem. Ons kernteam werd georganiseerd door technische elites die de ervaring van meer dan 10 jaar in Optische Mededeling en de Audio/Videoindustrie hebben. Voor audio en videotransmissiegrens, worden de hoog ontwikkelde transmissietechnologie en de media in de optische communicatie industrie geïntroduceerd aan de audio/videoindustrie, integreer hoogst hybride de vezel optische kabel van Hangalaxy, bereik volkomen hoge bandbreedte, is de ultra-lange afstandstransmissie, bovendien, het milieuvriendelijk en vrije straling, geen interferentie van de externe omgeving, stop & spel. Dientengevolge, verstrek efficiëntere, stabiele en geschikte kabelverbinding voor projectontwerp en bouw. Door onze cumulatieve inspanningen, is het om kwaliteitsnorm en merkreputatie in de markt geworden te zijn.

 

De tentoonstelling toont

 

China Shenzhen Hangalaxy Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

China Shenzhen Hangalaxy Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

ONZE WAARDEN


Elke dag, leveren wij audiovisuele oplossingen die inspireren, informeren, in dienst nemen en mensen allen over de bol steunen. Centraal bij alles die wij doen zijn onze sterke waarden die wij in de afgelopen jaren hebben belichaamd en die ons hebben helpen van een kleine Oostenrijkse onderneming aan een met een prijs bekroonde mondiale partner in de industrie vorderen en ons ook naar een opwindende toekomst gedreven.

 

INNOVATIE

 

Wij investeren onophoudelijk in onderzoek en ontwikkeling. Een onrealistische denkrichting en een benadering, vertrouwen vooraf technologische evenals als moed om uit de doos te denken kenmerken ons elk dagwerk. Wij identificeren markttendensen en bewegen ons snel om hen, zelfs in lopende projecten uit te voeren.

 

KWALITEIT

 

Wij zijn onvoorwaardelijk geëngageerd aan de hoogste kwaliteit, in alle gebieden en zonder enige compromissen. Wij worden toegewijd aan voortdurende verbetering van al onze producten en de diensten en volgen de hoogste normen – ook verwachtend dat onze leveranciers en partners ontmoeten deze.

 

HARTSTOCHT

 

De opmerkelijke oplossingen zijn geboren van overzichtsmateriaal, technische bekwaamheid, en hartstocht. Ons divers team is volledig van hartstocht voor technologie, creativiteit, en ervaring. Wij taxeren onze mensen, bevorderen hun ontwikkeling en belonen hun prestaties.

 

TECHNISCHE HOOGTEPUNTEN

 

(1) de 2D/3D-projectiekoepel heeft een totale diameter van 21,5 m en is een vrij-hangt aluminiumbouw;
(2) de totale oppervlakte van de koepel wordt gespeeld in 3D door twaalf 4K-projectiekanalen, resulterend in een resolutie van 8K x 8K en beelden zo scherp als een scheermes;
(3) de zes krachtige RGB laserprojectoren zijn uitgerust met laser lichtbronnen en staan uitzonderlijke helderheid en beeldintensiteit toe, die boven de bioskoopnorm toe te schrijven aan de verhoogde kleurruimte en het HDR-contrast is;
(4) de Wetenschapskoepel kan worden gebruikt aangezien een planetarium – een de sterprojector van Zeiss maakt deel uit van het materiaal van de Wetenschapskoepel en geïntegreerd op koepelwijze met de digitale projectie;
(5) overzichts immersive 3D audiotechnologie;
(6) de geïntegreerde speciale gevolgen zoals tonen laser, het holografische scherm, water, mist en wind, evenals spectaculaire blikseminslag via verscheidene Tesla-rollen;
(7) het stadium kenmerkt het materiaal van het overzichtsstadium.

 

 

Dienst

Bedrijfachtergrond

 

De professionele AV-toepassingen vereisen naadloos, laag-profiel, betaalbare videotransmissieoplossingen die de steeds grotere ultra-hoog-bandbreedteresoluties van vandaag bij uitgebreide afstanden kunnen steunen. Verstrekken de Hangalaxy Actieve Optische Kabels (AOCs) een alle-in-één, gemakkelijk-aan-installeren, ultra-betrouwbare oplossing voor Proav-installaties in controlekamers, digitale signage, gezondheidszorg, conferentieruimten of een andere toepassing waar de ultra-hoog-definitie videosignalen zich over lange afstanden moeten uitbreiden.

 

Voordelen van Actieve Optische Kabels

 

De onberispelijke Uitbreiding van ultra-hoog-Bandbreedte Video Actieve Optische Kabels gebruikt vezeloptische technologie die expansieve bandbreedte steunt en de hoogste video vandaag beschikbare resoluties kan gemakkelijk behandelen. De vezeltechnologie wordt gebouwd in de AOC-schakelaars, die het elektrosignaal uit de bron omzetten in optisch voor transmissie over vezel, en dan terug naar elektro voor vertoning op een monitor. Of overbrengend de resoluties van ultra-hoog-definitie4K@60Hz van vandaag, de 8K@60Hz-resoluties van morgen of zelfs hogere resoluties in de toekomst, AOCs signaalhonderden meter kan flawlessly uitbreiden.

 

Laag Profiel, Dun en Flexibel

 

Met een super-dun vezeloptisch profiel, passen de Actieve Optische Kabels gemakkelijk achter de uiterst dunne vertoningen van vandaag. En aangezien zij geen externe macht nodig hebben, daar vereisen geen omvangrijke voedingen installeren wijzigingen aan huid. De actieve Optische Kabels zijn ook uiterst flexibel en komen met een superieure krommingsstraal die hen gemakkelijk maakt om door strakke ruimten te trekken en rond hoeken en krommingen te navigeren. Bovendien is AOCs beduidend lichter dan standaardkoper telegraferend: Vijf meter van koperkabel weegt ongeveer één kilogram, terwijl 10 meter van AOC minder dan 300 gram weegt. Dit belast veel minder uw materiaal en infrastructuur zwaar wanneer het maken van verbindingen over lange afstand die plafonds en muren doornemen.

 

Opmerkelijke Videokwaliteit


De actieve Optische Kabels kunnen HDMI 2,0 tot 4096 x 2160 bij 60 Herz uitbreiden (4:4: 4) en DisplayPort 1,4 tot 7680 x 4320 bij 60 Herz (4:2: 0) honderden meter. Deze kabels zijn compatibel met HDCP 2,2, EDID, CEG en DDC, de beeldverhoudingen van de 21:9bioskoop, evenals 3D visuele gevolgen, om de videokwaliteit van begin tot eind te verzekeren de professionele AV-toepassingen vereisen. Zij steunen ook de video van hoog-dynamisch-waaier(hdr), die een expansieve contrastverhouding en een perfecte kleurennauwkeurigheid met 48 beetjekleurdiepte verzekeren.

 

Volledige Naleving van de Recentste Normen van HDMI en DisplayPort-

 

High-end AV de toepassingen vergen niet alleen de beste videoresoluties, maar een oplossing die hen kunnen tonen terwijl ook het verstrekken van de eigenschappen noodzakelijk om hun inhoud te steunen. De actieve Optische Kabels doen enkel dat, die de videoresoluties van 4K60 en van 8K60 verstrekken terwijl ook ondersteunend de volledige eigenschapreeks van HDMI 2,0 en DisplayPort 1,4 specificaties. Zij hebben ook de capaciteit om toekomstige generaties van de specificaties van HDMI te steunen en DisplayPort-aangezien zij zich aan nog hogere resoluties uitbreiden.

 

De Toepassing van HDMI AOC

 

China Shenzhen Hangalaxy Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

2016-2020 optimaliseer processen om efficiency te verhogen, verminderen arbeidsdruk. Hangalaxy bezit een totaal personeel moore dan 750, over 95% van hen van onderwijs op hoog niveau zijn, dat ons sterk team in R&D vormt en Hanglaxy een veel sterkere onderneming maakt te zijn.

 

China Shenzhen Hangalaxy Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Shenzhen Hangalaxy Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1