Contacteer ons
Gary Lok

Telefoonnummer : 008613380350375

WhatsApp : +8613380350375

lopende band

MTP/MPO kabelsworkshop

 

De de multi-vezelverbindingsdraden van MPO/MTP® van Hangalaxy leveren de prestaties en de betrouwbaarheid nodig in de veeleisende hoge snelheidsbreedband en de informatienetten van vandaag. De verbindingsdraden van MPO/MTP® van Hangalaxy gebruikt precisiemetalen kappen, nauwkeurige huisvestingsafmeting en de spelden van de metaalgids om vezel te verzekeren die wanneer het koppelen en uitstekende prestaties te geven plaatsen. Het werd getest door Telcordia voor naleving van gr.-1435, Verizon TPR.9431, CEI-61754-7 en eia/tia-604-5.

 

Shenzhen Hangalaxy Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 

De Workshop van HDMI AOC

 

Hd-2,0 van Hangalaxy het product is een actieve optische kabel (AOC) van HDMI2.0 met hoge bandbreedte, lage machtsconsumptie en lage kosten. Gebruikend optische vezel om koperdraad als de transmissiemiddel van het hoge snelheidssignaal te vervangen, kunnen hd-2,0 het beeld van 4k@60hz UHD tot meer dan 100 meters volkomen overbrengen. Vergeleken met de traditionele koperdraad, zijn hd-2,0 AOC veel langer, zachter, slanker, met betere signaalkwaliteit en perfecte EMI/EMC-eigenschap. Vergeleken met andere HDMI oplossing van de optische vezeltransmissie, hd-2,0 AOC makkelijk te gebruiken is, heeft perfecte verenigbaarheid, en geen externe nodig voeding.

 

Shenzhen Hangalaxy Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 1

OEM / ODM

De Technologieco. van Shenzhenhangalaxy, Ltd is een professionele fabrikant van transmissiesysteem. Ons kernteam werd georganiseerd door technische elites die de ervaring van meer dan 10 jaar in Optische Mededeling en de Audio/Videoindustrie hebben. Voor audio en videotransmissiegrens, worden de hoog ontwikkelde transmissietechnologie en de media in de optische communicatie industrie geïntroduceerd aan de audio/videoindustrie, integreer hoogst hybride de vezel optische kabel van Hangalaxy, bereik volkomen hoge bandbreedte, is de ultra-lange afstandstransmissie, bovendien, het milieuvriendelijk en vrije straling, geen interferentie van de externe omgeving, stop & spel. Dientengevolge, verstrek efficiëntere, stabiele en geschikte kabelverbinding voor projectontwerp en bouw. Door onze cumulatieve inspanningen, is het om kwaliteitsnorm en merkreputatie in de markt geworden te zijn. In de toekomst, zullen wij onophoudelijk en actief aan de revolutionaire veranderingen in de industrie, vernieuwen volgens de marktvraag antwoorden. Zorg elke innovatieoverdracht ervoor om concurrentievermogen te zijn en het bedrijfssucces voor cliënten, leidt „tot Milieuvriendelijke transmissie, het mooie leven“ voor slimmere stad.

 

Shenzhen Hangalaxy Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

R & D

Inleiding van het Transmissiesysteemoplossing van Hangalaxy HDMI

 

Hier ons Hanglaxy-merk die een kabel van de vezel optische kabel voor het optimaliseren van de gehele HDMI-oplossing gebruiken van het signaaltransmissiesysteem die een professionele oplossing aan de transmissie over lange afstand van de signalen van 4K/8k-is. Wij ontwikkelden deze oplossing vooruit in 2014 weinig jaren, wij gebruikend de geavanceerde foto-elektrische die omzettingstechnologie en de de glasvezeltransmissie, met spaanders wordt geïntegreerd en software gaan door de hybride optische kabel dan bereiken audio en video de signalentransmissie van 4K/van 8K. Voor deze technologie en oplossing signaleren meer dan honderd meters transmissie. Dientengevolge, probleem over lange afstand en wordt het stabiele van de signaaltransmissie opgelost. Zo hoogst geïntegreerd met optische vezelkabel kan de signalen van 4K/8K-meer dan 300 meters zonder verlies overbrengen, effectief oplossend het probleem van de stabiliteit van de transmissieverbinding. Vergeleken met traditionele koperdraden, heeft onze HDMI AOC de voordelen van langere transmissieafstand, betere signaalkwaliteit, geen elektromagnetische interferentie, stabiele transmissieverbindingen, dunner, zachter, en de lichtere kabels, dit is onze transmissiesysteemoplossing.

 

Shenzhen Hangalaxy Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0