Contacteer ons
Gary Lok

Telefoonnummer : 008613380350375

WhatsApp : +008613380350375

Hangalaxy hosts the third optical fiber product competition

March 8, 2018

Vanaf 30 Mei aan 2 Juni, werd de de Studenten optische van de communicatie van derde Peking Universitaire concurrentie productpraktijk die gezamenlijk door Shenzhen huaguangyuneng Technologieco., Ltd en het Noordenuniversiteit van technologie, de Universiteit van Peking van Posten en telecommunicaties, de Universiteit van Peking van informatietechnologie, de Universiteit van Peking van de industrie en Handel en het Instituut van Peking van aardolie wordt gesponsord en de chemische industrie gehouden in volledige schommeling in laboratorium 913, Boyuan-de bouw, het Noordenuniversiteit van technologie. Dit is ook de derde keer dat huaguangyuneng het hangalaxy merk en de universiteiten in Peking gezamenlijk de praktijkactiviteit van optische communicatie producten voor studenten organiseerden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hangalaxy hosts the third optical fiber product competition  0

 

laatste bedrijfsnieuws over Hangalaxy hosts the third optical fiber product competition  1

 

De bovengenoemde foto toont de internationale buitenlandse studenten zich op het opsporingswerk van de optische vezel concentreert die deelnemend aan van de de Studenten Optische Telecommunicatie van derde Peking Universitaire Concurrentie van de het Productpraktijk die gesponsorde gastheer door Shenzhen Hangalaxy Technologieco. is, Ltd. Met zet vordering van „breedbandchina voort“, 5G, en 4K & 8K… etc.strategies, zijn de optische transmissie van uitstekende kwaliteit van de vezelkabel geleidelijk aan doordringend in al gebied van het leven van mensen en alle gebieden van de laatste jaren het werken geweest. Aangezien een de optische tecommunicationondernemingen, Hangalaxy begonnen aan het bevorderen van 4K & 8K, 15300M transmissie geïntegreerde HDMI optische vezelkabels en DVI-vezelkabels op het Chinese gebied van de audio en videoindustrie sinds begin 2014 hadden.


Zijn de actieve de vezel optische kabels van Hangalaxy hoogst geïntegreerd, en de foto-elektrische omzetting wordt uitgevoerd door ultra-Miniatuur optische spaanders in de stoppen op beide einden van actieve vezel optische kabels te plaatsen. Een eenvoudige optische vezelkabel is micro-transmissie een systeem dat met de high-tech energie wordt gevuld. Het product heeft een verscheidenheid van standaardinterfaces, zoals HDMI/DVI/DP/USB te kiezen.

 

Hangalaxy kan de van het de definitiesignaal van 4K/8K ultrahoge gemeenschappelijke de techniekproblemen zoals de transmissieafstand zijn, de transmissiebandbreedte kort effectief oplossen ontoereikend, en gemakkelijk te zijn interferentie te zijn, die groot gemak aan het projectontwerp en de bouw brengt. Het verzekert ook de hoge stabiliteit van de verbinding van de signaaltransmissie.