Contacteer ons
Gary Lok

Telefoonnummer : 008613380350375

WhatsApp : +8613380350375

Project op Yangshao-Cultuurmuseum

October 26, 2022

Het Museum van de Yangshaocultuur is een schitterend adreskaartje in het succesvolle geval van Hangalaxy-de kabel van de merk4k 8K optische vezel en USB3.0-de optische vezelkabel van hoge snelheidsgegevens in 2021. Het is ook een ander succes op grote schaal van Hangalaxy in de uitvoerige gevallen van het museumproject.

 

Naast Yangshao-Cultuurmuseum, heeft Hangalaxy ook met succes musea zoals de Eigentijdse Kunst van Shenzhen en Urbanismemuseum, Haihua-Eilandmuseum, Museum van de Eenheidsmigrerende werknemers van Guangzhou het Internationale, het Museum van Shenzhen Fiyta, Low-Carbon de Stadsmuseum van Shenzhen] en ander museaproject voltooid. Een reeks de kabels van de de ultra-hoog-definitie video en audio optische vezel van 4K, 8K-en USB3.0-van hoge snelheidsgegevens optische vezelkabels wordt gebruikt om de moderne atmosfeer en ontwikkelingskansen van belangrijke musea te verbinden, zodat de traditionele musea de toekomst met high-tech barbarisme kunnen omhelzen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Project op Yangshao-Cultuurmuseum  0

 

laatste bedrijfsnieuws over Project op Yangshao-Cultuurmuseum  1

 

Het Museum van de Yangshaocultuur wordt gevestigd in de Nationale Archeologische Plaats - Yangshao-Dorpsreserve, Mianchi-Provincie, Henan-Provincie. Het is het de Cultuurmuseum van Yangshao van de wereld eerste en een nationale 4A-vlakke toeristische attractie.

 

De Yangshao-Cultuur is ongeveer 7.000 jaar geleden 5.000 aan. Het is een type van geschilderde aardewerkcultuur in de Neolithische Leeftijd in het midden bereikt van de Gele Rivier in China. Het werd eerst ontdekt in Yangshao-Dorp in 1921 en werd geprijst door archeologen als het vertegenwoordigen van de eerste golf van voorhistorisch artikel. De top van artikel. De Yangshao-Cultuur is ook de eerste archeologische cultuur dat in China worden moet ontdekt en worden genoemd, en speelt een belangrijke rol in zowel archeologisch onderzoek als archeologische geschiedenis.

 

Het Hangalaxy-merk is de oorzaak van de optische vezeltransmissie van ultra-hoog-definitieinformatie in het Culturele het Museumproject van Yangshao in China. De transmissietechnologie over lange afstand gebruikend van USB3.0 en van 4K 8K, helpt het ultra-hoog-definitiebeelden om de voorhistorische beschaving van Yangshao-cultuur volkomen te tonen. Zich bevindt naast de culturele overblijfselen die voor duizenden jaren bij de archeologische plaats zijn geaccumuleerd, kunt u de sterke schok in uw hart raken, en u kunt het rijke de landbouwleven van de voorvaderen van de Centrale Vlaktes en de hart-verwarmende ontwikkeling van de Chinese beschaving ervaren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Project op Yangshao-Cultuurmuseum  2

 

Zijn de de transmissieproducten van de Hangalaxy optische vezel uitgevoerd naar meer dan 20 landen overzee zoals Japan, Israël en Zwitserland. In binnenlandse provinciale, gemeentelijke en op nationaal niveau projecten, kunnen de optische producten zoals de optische vezelkabels van 4K 8K en USB3.0-de kabels van hoge snelheidsgegevens van Hangalaxy-merk altijd worden gezien. Hoge stabiliteit, de hoge sterkte van de verenigbaarheidstransmissie, het condenseren visuele spanning, stralend maniermirakel.