Contacteer ons
Gary Lok

Telefoonnummer : 008613380350375

WhatsApp : +8613380350375

Geval van de Wetenschap en Technolog 2021 van China van Hangalaxy (Anhui)

June 4, 2021

Doe de lijnzaken van de de optische vezeltransmissie van 4K/8K bureau toepassingsgericht AI intelligent stem vertaalsysteem professioneel over lange afstand

 

laatste bedrijfsnieuws over Geval van de Wetenschap en Technolog 2021 van China van Hangalaxy (Anhui)  0

 

Op 26 April, werd de de Wetenschap en de Technologieinnovatieverwezenlijkingen van China van 2021 (Anhui) Transformatiemarkt gezamenlijk door het Ministerie van Wetenschap en Technologie van China, de Chinese Academie van Wetenschappen, en de Overheid van de Provinciale Mensen van Anhui wordt gesponsord voornaam geopend in de Anhui-Innovatiezaal die. Alle materiaal van de optische vezeltransmissie bij de openingsceremonie van deze handelsbeurs wees 4K de producten van de optische vezeltransmissie onder het merk van Hangalaxy aan. Gebruikt de de transmissielijn van de Hangalaxy optische vezel nogmaals betrouwbare kwaliteit om de Guozihao-themaconferentie te begeleiden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Geval van de Wetenschap en Technolog 2021 van China van Hangalaxy (Anhui)  1

 

De Wetenschapsmarkt wordt de van China (Anhui) gehouden met het thema van „het Consolideren van de Stichting van Innovatie en het Versnellen van de Transformatie van Wetenschappelijke en Technologische Verwezenlijkingen“, en in de vorm van een combinatie van online en offline gehouden. Bij de openingsceremonie, werden een aantal geconcentreerde demonstraties van Anhui die de „Grenzen van Wetenschap en Technologie in de Wereld, het Belangrijkste Slagveld van de Economie, en het Land, „onder ogen zien vrijgegeven bij de openingsceremonie. Significante verwezenlijkingen voor de belangrijke behoeften die, die het leven van de mensen en de gezondheid onder ogen zien“, de bouw van innovatieve provincies bevorderen, en de integratie van Anhui in de Yangtze-Rivierdelta bevorderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Geval van de Wetenschap en Technolog 2021 van China van Hangalaxy (Anhui)  2

 

Als nationaal-merkconferentie met het thema van „Transformatie van Verwezenlijkingen“, om de integratie van de wetenschap van Anhui en technologie en economie, nadruk op de nieuwe impuls van economische ontwikkeling volkomen om te benadrukken, en drie heldere vlekken in de nieuwe situatie van regionale samenwerking te zoeken, ging de organiserende commissie zorgvuldig de strenge beoordeling op diverse niveaus over, en definitief bevestigt men dat de lijn van de de optische vezeltransmissie van 4K van het Hulpmerk Hangalaxy van Huaguang voor de levende uitzending van de markt zal worden gebruikt. En heeft het materiaal van de de optische vezeltransmissie van Hangalaxy ook een juiste 4K-bronsterkte om deze grote nationale wetenschapsmarkt te helpen.