Contacteer ons
Gary Lok

Telefoonnummer : 008613380350375

WhatsApp : +8613380350375

8K verbindt met 5G AV Industray

June 4, 2021

laatste bedrijfsnieuws over 8K verbindt met 5G AV Industray  0

 

Het de Radio en de TelevisieForum van de het Productinnovatie van de Informatienetwerktentoonstelling van 28ste China Internationale (CCBN2021) Professionele Audiovisuele werd gehouden op 29 Mei op het Internationale de Tentoonstellingscentrum van China (Jing'anzhuang-Paviljoen). M. Danfeng Zhuang, Hoofdmachinist van Hangalaxy-Merk, werd verzocht om een basisspeech op „Technische Innovatie en Toepassing van Optische Technologie in de 8K-Era“ bij het forum te geven, die de optische vezeltransmissie van Hangalaxy met vele deskundigen, geleerden en de industrieleiders delen in de audiovisuele en uitzendende industrieën. De technologie is een nieuwe oplossing voor [de punten van de de transmissiepijn van 5G+8K]; en onder de nieuwe situatie van snelle ontwikkeling van film en televisiehd technologie, is Hangalaxy de optische producten transmissiemedia, van de lijn van de de optische vezeltransmissie van DVI aan de lijn van de de optische vezeltransmissie van DP blijven vernieuwen, de lijn van de de optische vezeltransmissie van HDMI, enz., en de nieuwe technologieën van zijn eigen optische communicatie bedrijven blijven gebruiken diep geïntegreerd met de audiovisuele industrie, en is geëngageerd aan de innovatie van de toepassingen van de optische vezeltransmissie.

 

laatste bedrijfsnieuws over 8K verbindt met 5G AV Industray  1

 

Voor AV-de industrieën, zijn de punten van de transmissiepijn van [5G+8K] hoofdzakelijk in twee aspecten:

 

1. Transmissie die de over lange afstand van het ultra-hoog-definitiesignaal traditionele optische zendontvangers met behulp van is naar voren gebogen aan problemen zoals veelvoudige interfaces en onstabiele verbindingen.
2. Vele vezel optische kabels voor transmissie de over lange afstand van het ultra-hoog-definitiesignaal op de markt zijn vaak uiterst onbevredigend in termen van [stabiliteit, verenigbaarheid, en consistentie], en kunnen niet de kwaliteitsvereisten van techniekprojecten voor de transmissie over lange afstand van ultra-hoog-definitiesignalen verzekeren.

De professionele producten van de optische vezeltransmissie van Hangalaxy-merk hebben talloze ventilators in de AV-industrie gewonnen en het vertrouwen van ingenieurs ter plaatse gewonnen. De sleutel ligt in juiste kwaliteit, sterkte en betrouwbare charme.

Hangalaxy begon met het onderzoek en de ontwikkeling van passief op silicium-gebaseerde spaanders voor optische mededeling. Het is een beroepsuitrustingfabrikant voor transmissie over lange afstand van ultra-hoog-definitiesignalen. Het heeft gewerkt aan 40G/100G/400G en andere actieve optische kabels zoals AOC, de optische vezelkabels van LC/FC/SC. , De dozen van de de optische vezeldistributie van MPO/MTP en optische modules en andere gebieden van de optische vezeltransmissie. Aangezien het merk van Hangalaxy van het bedrijf een de optische vezeltransmissiesysteem van 4K/8K met hoogst geïntegreerde HDMI/DVI/DP/USB-interfaces in de audio en videomarkt begin 2014 heeft gelanceerd, heeft het [hoge stabiliteit, hoge verenigbaarheid, hoge consistentie] optische communicatie Procestechnologie is gecondenseerd in de transmissieregeling van elk vermeld product, en tot betrouwbare kwaliteit leiden en achting die van Huaguang Yuneng [en détail de achtervolgen] als bedrijfsfilosofie van Huaguang Yuneng gebruikt.

In termen van de toepassing van [5G+8K], heeft Hangalaxy meer dan 8.000 nationale, provinciale en gemeentelijke techniekgevallen op grote schaal in China, verkregen en de eerste-rijleverancier van Huawei, Sunac en veel andere bekende ondernemingen geworden; de producten zijn ook het wordt uitgevoerd naar meer dan 20 buitenlandse markten zoals Japan, Israël, Zwitserland, Zweden, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, enz., en wijd wordt gebruikt in belangrijke internationale techniekprojecten. Consolideerde de reputatie van [Betrouwbare Optische Vezelkabel] voor het Hangalaxy-merk, die tot Hangalaxy maken het professionele materiaal van de optische vezeltransmissie een betrouwbare kwaliteitskracht.

 

laatste bedrijfsnieuws over 8K verbindt met 5G AV Industray  2