Contacteer ons
Gary Lok

Telefoonnummer : 008613380350375

WhatsApp : +8613380350375

Gespecialiseerd in het Signaaltransmissie van 4K 8K HDMI AOC

September 28, 2020

Gespecialiseerd in het Signaaltransmissie van 4K 8K HDMI AOC

 

De combinatie van licht en glas stelt sommige unieke eigenschappen voor die AV-beroepskrachtige instrumenten in gemeenschappelijke AV-toepassingen geven. Een vezel optische kabel kan worden gebruikt om hoge resolutievideo, audio, en controlesignalen op één enkele vezel te verzenden meer dan 30 km (18,75 mijlen), en vermijdt het risico van signaalverlies of degradatie, het gezoem van de grondlijn, en elektrointerferentie. Omdat de transmissie van inhoud inherent veilig en immuun voor buiteninterferentie is, worden de vezeltoepassingen goedgekeurd in overheid, militaire, en medische milieu's.

 

laatste bedrijfsnieuws over Gespecialiseerd in het Signaaltransmissie van 4K 8K HDMI AOC  0

 

Hangalaxy met meer dan 20 jaar ervarings, Hangalaxy is zeer ten eerste is het vezel optische bedrijf begonnen nadruk op AV-systeem telegraferend oplossing geweest, hebben wij duizenden producten voor datacentra en telecommunicatieexploitanten geleverd, gebruikend de productiemachines van wereldklasse, deze leverings nauwkeurige kwaliteit, die u verzekeren een directe gebruiksklare ervaring, die signalen hebben die 10 tot 56 gigabits per seconde overbrengen. Het is nu mogelijk om een maximumlengte te bereiken 300 meters en aangepast aan uw het houden van. Onze AOC-assemblage met HDMI, DP, USB en de standaardtypes van DVI van schakelaars. Onze hoogste technologie ondersteunende hoogte - de dichtheid en het grote bandbreedtesignaal brachten, toen u gebruikend onze oplossing en de dienst, zonder glitches en het schermelektriciteitspannes, onze kabel over en gemakkelijk gemakshalve bevorderen het Audiovisuele marketing fantastisch werken. Door ons product te geloven, brengen wij u elk beetje van techniek en vakmanschap aan uw handen, zodat kunt u uw grote AV-ontworpen aanleg van kabelnetten ervaren, en werkt vandaag fantastisch en in de toekomst.

 

laatste bedrijfsnieuws over Gespecialiseerd in het Signaaltransmissie van 4K 8K HDMI AOC  1

 

Het type van aanleg van kabelnetten in een vezel optisch AV systeem te gebruiken hangt van een verscheidenheid van factoren, met inbegrip van het aantal nodig vezels af, beëindigingsopties, waar de kabel wordt geïnstalleerd, en hoe de kabel binnen de infrastructuur wordt gebruikt. Bijvoorbeeld, het vezel optische die AV systeem in gebruik een gecentraliseerd omschakeling en distributiesysteem met één enkele materiaalruimte en veelvoudige het werkgebieden wordt getoond. Aangezien de van het materiaalruimte en werk gebieden op één enkel niveau worden gevestigd, wordt een telecommunicatieruimte niet vereist. Elke vezel optische kabel breidt zich van de materiaalruimte tot een zender of ontvanger op een het werkgebied uit.

 

laatste bedrijfsnieuws over Gespecialiseerd in het Signaaltransmissie van 4K 8K HDMI AOC  2